fbpx

PRET

Preturile prezentate pe site reprezinta preturile finale pe care le va achita clientul.

Pretul de achizitie prezent pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil a utilizatorilor.

PLATA

Pentru livrari in Romania, plata se poate face astfel:

  • in numerar, la livrare, in sistem Ramburs (doar pentru produsele standard; Produsele Personalizate se platesc in avans cu cardul sau prin transfer bancar);
  • prin transfer bancar (in contul nostru de RON), inainte de livrarea produsului / produselor. Te rugăm, folosește numărul comenzii tale ca referință de plată. Comanda nu va fi livrată până când fondurile nu vor fi vărsate în contul nostru.
  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa / Visa Electron / Maestro / MasterCard) si Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Pentru livrari in celelalte tari, plata se poate face astfel:

  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa / Visa Electron / Maestro / MasterCard).
  • prin transfer bancar (in contul nostru de EURO), inainte de livrarea produsului / produselor. Te rugăm, folosește numărul comenzii tale ca referință de plată. Comanda nu va fi livrată până când fondurile nu vor fi vărsate în contul nostru. Transferati in contul nostru de EURO contravaloarea comenzii in EURO +2%, calculata la cursul BNR din ziua platii.