fbpx

INTREBARI FRECVENTE

 1. CONTUL MEU

Crearea unui cont in www.estellecollection.com permite trimiterea comenzilor.

Sectiunea „Contul meu” ofera posibilitatea vizualizarii comenzilor si a datelor de inregistrare.

 1. CUM SE TRIMITE COMANDA?

Pentru a comanda produsele dorite, selectati marimea si / sau culoarea produsului si cantitatea, apoi apasati butonul “Adauga in cos” sau “Add to cart”. Dupa adaugarea unui produs in cos, puteti continua cumparaturile prin apasarea butonului “Continua cumparaturile” sau apasati butonul “Continua cu finalizarea” pentru a crea un cont nou sau a intra in contul existent, astfel incat sa puteti introduce datele de facturare si de livrare. Apoi alegeti metoda de livrare, metoda de plata, cititi si bifati casuta acordului pentru Termeni si conditii si apasati butonul ”Plaseaza comanda”.

 1. Se poate modifica sau anula comanda trimisa?

O comanda plasata NU se poate modifica. Pentru adaugarea unor produse noi va rugam sa trimiteti o noua comanda, solicitand de asemenea anularea primei comenzi.

O comanda plasata se poate anula doar daca nu a fost predata deja curierului in momentul in care ne contactati telefonic sa ne transmiteti anularea comenzii. In cazul anularii comenzii dupa ce a fost predata curierului, costurile de transport vor fi suportate de client.

 1. De unde pot descarca FORMULARUL DE RETUR? Cum se poate trimite catre Estelle Collection?

Puteti descarca FORMULARUL DE RETUR de AICI si din “Contul meu” apasand butonul „Formular retur”.

 • Formularul de retur poate fi descarcat din locurile amintite mai sus, pentru a fi imprimat, completat si trimis producatorului in colet impreuna cu produsul dorit a fi returnat.
 • Formularul de retur poate fi completat si trimis online la office@estellecollection.com.
 • Formularul de retur poate fi completat online, apasand butonul „Formular retur” din „Contul meu”.
 1. Care este costul de transport?

Costul transportului este:

 • 19 RON (prin GLS) – cu plata ramburs;
 • 14 RON (prin GLS) – cu plata in avans, cu CARDUL sau  prin transfer bancar;
 • 7 RON (prin Posta Romana) – cu plata in avans, cu CARDUL sau  prin transfer bancar.
 1. Cat dureaza livrarea?

Livrarea coletelor se face pe intreg teritoriul tarii, in termen de 1-5 zile lucratoare de la data primirii comenzii, astfel:

 • prin GLS Curier in 1-2 zile lucratoare;
 • prin Posta Romana in 3-5 zile lucratoare.

In anumite perioade (Sarbatori, Black Friday, etc.), exista posibilitatea sa intervina intarzieri la livrarea coletelor de pana la 7 zile.

Livrarea comenzilor se efectueaza in zilele lucratoare prin GLS curier, la adresa specificata in comanda trimisa de catre client, sau prin Posta Romana.

 7. Cum procedez daca am primit un produs cu defect?

Daca ati primit un produs cu defect, va rugam sa ne contactati la office@estellecollection.com sau la 0740827351 in maxim 24 de ore de la primirea colectului, mentionand comanda si codul produsului defect. In aceasta situatie, pentru care ne cerem scuze, va vom inlocui produsul sau va vom returna valoarea produsului si costul de transport.